Bran-Moeciu

La Bran veţi poposi în mijlocul naturii, unde vă întâlniţi cu istoria şi tradiţiile, dar şi cu viitorul. După o zi relaxantă prin pădure, la cules de fructe, lăsaţi imaginaţia să aprindă scânteia visurilor despre mituri şi realitate, care compun legenda, unde Regina Maria a învăluit întreaga regiune în mister şi a făcut un Castel de basm.

Arieşeni

Se spune că există locuri în care ştii că vei reveni cândva chiar din clipa în care le vezi pentru prima dată, pentru că există în fiinţa noastră o atracţie inexplicabilă către frumosul creat de natură. Un astfel de loc este Arieşeni, o lume pierdută în inima Apusenilor, adevărat paradis montan, destinaţie perfectă pentru turiştii dornici de relaxare, indiferent de anotimp.

Suceviţa

Suceviţa, o aşezare rurală, încadrata în peisajul pitoresc al Obcinei Mari este păstrătoare de tradiţii şi cu un însemnat trecut istoric. Este locul ideal pentru distracţie şi relaxare, sport şi diverse activităţi în aer liber. Pentru toţi turiştii, pădurea constituie un prilej de destindere, de recreere şi reamintire a clipelor din copilărie, când mergeam în excursie şi ne bucuram de roadele culese. Să mai retrăim anii copilăriei!

  • Catalogul Mini Vacanţe 2011

    Descarcă minicatalogul şi poţi câştiga o vacanţă trekking de 2 persoane la Praga

    catalog Participă la concurs