Sighişoara

Călăria face parte din puţinele sporturi pe care le poţi practica exclusiv din plăcere şi nu din nevoia de a face mişcare, de a fi în formă. În acest sport îmbini exerciţiul fizic cu dragostea de animale.
Amatorii şi pasionaţii de echitaţie, în zona Sighişoarei, vor avea ocazia să-şi facă noi prieteni şi să fie purtaţi duios prin zonele cu verdeaţă. Încercaţi şi nu veţi regreta!

Sâmbăta de Sus

Vestiţi în toată Europa, caii lipiţani adună pe moşia lor de la Sâmbăta mulţi vizitatori. Turiştii vin aici să vadă spectacole regizate de dresori profesionişti, pentru cursuri de echitaţie sau de agrement. Fiţi şi voi printre cei dornici de spectacol.

Râşnov

Istoria omenirii s-a făcut din şaua calului, iar calul a cucerit noi şi noi teritorii. Te invit să te laşi copleşit de delicateţea acestor animale şi să le admiri într-un spaţiu în care se manifestă în voie şi nu mai stau în faţa căruţei. Vino să simţi plăcerea de a privi caii, pasunile din care se înfruptă cabalinele, vino pentru a simţi un bot umed care-ţi cerşeşte bunătăţi.

  • Catalogul Mini Vacanţe 2011

    Descarcă minicatalogul şi poţi câştiga o vacanţă trekking de 2 persoane la Praga

    catalog Participă la concurs