Voineasa

Pedalatul pe munte te revigorează şi îţi oferă senzaţii unice. Este nevoie de un rucsac, haine comode, adidaşi, o pereche de ochelari şi … de o bicicletă! Garantăm că la Voineasa te vei bucura de un peisaj de poveste, de aer curat, închirierea unei biciclete permite o mai mare flexibilitate şi spontaneitate în mişcare. Iată ingredientele necesare unei vacanţe reuşite!

Covasna

Vestitul oraş balnear Covasna se întinde la poalele Munţilor Bretcu, de la Cartierul de jos până în Valea Zanelor, având o lungime de 9 kilometri şi o amplasare foarte interesantă, ideală pentru mersul pe bicicleta. Închiriază un astfel de mijloc de transport şi te poţi îndrepta încotro te atrag privirile, cunoşti întregul ţinut şi te bucuri că eşti în mijlocul naturii!

Poiana Braşov

Cu piciorul, greu îţi poţi îngădui un ocol larg, pentru a cuprinde toate locurile din Poiana Braşov pe care vrei să le vezi, despre care ai citit în ghiduri sau reviste de turism. Bicicleta poate fi prietenul tău, te ajută să-ţi menţii tonusul, te susţine vioaie pe 2 roţi, pe poteci de munte, drumuri pietruite, locuri cu verdeaţă şi în plus… nu poluează mediul!

  • Catalogul Mini Vacanţe 2011

    Descarcă minicatalogul şi poţi câştiga o vacanţă trekking de 2 persoane la Praga

    catalog Participă la concurs