Mamaia

La mare intotdeauna gasesti surse de distractie: petreceri pe plaja, volei, plimbari cu salupa, yacht de inchiriat, cluburi, restaurante, terase. Mamaia, statiunea cu traditie de pe litoralul romanesc, iti ofera si in acest sezon variante potrivite pentru relaxare, Aqua Park si telegondola va asteapta!

Eforie Nord

Este cea mai veche staţiune de pe litoralul românesc al Mării Negre. Oraşul cu o vechime de peste 110 ani vă aşteaptă în fiecare an să vă petreceţi vacanţele la malul mării, dar să şi beneficiaţi de binefacerile nămolului sapropelic din lacul Techirghiol.

Jupiter

Dacă vreţi să vă relaxaţi mergeţi în staţiunea Jupiter. Este o staţiune micuţă, situată într-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleză întinsă, lacul Tismana şi pădurea Comorova. Astfel, datorită aşezării sale este recomandată atât pentru petrecerea unui sejur relaxant, cât şi pentru urmărea unor tratamente. Factorii naturali de cură fiind apa Mării Negre, climatul maritim bogat în aerosoli şi rezervele de nămol de turbă. Plaja este fragmentată de numeroase golfuleţe şi diguri transversale care dau un aspect dantelat acestei porţiuni de litoral.

  • Catalogul Mini Vacanţe 2011

    Descarcă minicatalogul şi poţi câştiga o vacanţă trekking de 2 persoane la Praga

    catalog Participă la concurs