Râul Bistriţa

Eşti dornic de aventură? Noi îţi oferim ocazia! Te aşteptăm să trăieşti senzaţia unică din barca gonflabilă, pe râuri cu ape repezi. În amintirea plutăritului pe râurile Bistriţa sau Dorna se poate organiza o coborâre cu barca, cu o durat[ de 1-4 ore, parcurgând cel mai spectaculos sector al văii Bistriţei pe o distanţa de 10 – 20 km, cu plecare fie din Vatra Dornei, fie din satul Crucea.

Defileul Jiului

Unul dintre cele mai spectaculoase trasee de rafting din România este cel din Defileul Jiului, datorită fluctuaţiei de nivel, care este de circa 3-4 metri între cota maximă la viitura şi cota minimă din sezonul secetos. Schimbări bruşte de direcţie, ruperi de nivel de 1-3 metri, pereţi impunători, vârtejuri, valuri de 1-2 metri fac ca acest traseu să fie deosebit de atractiv.

Râul Olt

Raftingul este un sport dinamic, fiecare participant este implicat activ în manevrarea şi înaintarea raft-ului cu ajutorul padelelor. Nu este complicat, tot secretul este să asculti şi să execuţi. Echipaţi şi foarte curajoşi, aventurierii trebuie să se menţina pe poziţie şi să vâslească pe apele învolburate ale Oltului.

  • Catalogul Mini Vacanţe 2011

    Descarcă minicatalogul şi poţi câştiga o vacanţă trekking de 2 persoane la Praga

    catalog Participă la concurs