Praga

Numit Oraşul de Aur sau Oraşul Minunilor, Praga te atrage prin obiectivele turistice unice în lume şi te invită la un tur istoric. Ceasul Astronomic, funcţionează cu piese vechi de 600 de ani şi se spune că ar prevesti nenorocirile care urmează să se abată asupra poporului ceh. Castelul Praga, intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare castel medieval din lume, inspiră respect şi trezeşte o latură mai romantică a fiecăruia.

Lacul Garda

Lacul Garda este cel mai mare şi mai impresionant lac din Italia şi oferă o imagine unică prin contrastul dintre apa şi munte. Din efortul activ pe biciletă, făcut la o altitudine moderată, cumulat cu ofertele vitalizante de wellness, rezultă un pachet de energie deosebit care conferă corpului sănătatea de care are nevoie pe o perioadă îndelungată de timp.

Amsterdam

Aproape jumătate din traficul din Amsterdam îl reprezintă bicicletele. Olandezii sunt mândri de cultura lor de a merge cu bicicleta, de aceea îi poţi vedea pedalând în fiecare zi, fie că plouă sau este soare. TIPS: Cum recunoşti un localnic faţă de un turist pe bicicletă? Olandezi nu poartă niciodată cască, nu au nevoie de hartă şi îţi zâmbesc prietenoşi la fiecare intersecţie!

  • Catalogul Mini Vacanţe 2011

    Descarcă minicatalogul şi poţi câştiga o vacanţă trekking de 2 persoane la Praga

    catalog Participă la concurs