Sardinia (Italia)

Topografia submarină a Sardiniei, a doua insulă ca mărime a Italiei, este fascinantă, plină de secrete pe care atunci când le descoperi îţi surprind privirea şi simţurile. La nord de golful Alghero se află “mama tuturor grotelor submarine”, celebra Grotta di Nereo, cea mai mare din întreaga Mediterană, considerată un “sanctuar” al scafandrilor din lumea intreagă.

Malta

Când ne gândim la scuba diving şi snorkeling, ne vin în minte peisaje marine de neuitat, apă de un albastru ireal şi plaje cu nisip fin. În Malta ai parte de o astfel de vacanţă, cu faimoasa Lagună Albastră, o veritabilă bijuterie de oriunde ai privi-o, din avion sau din înspumatele valuri ale Mediteranei.

Creta

Creta este probabil cea mai frumoasă insula a Greciei, separând Marea Egee de Marea Libiei. Plajele, scăldate de ape de culoarea turcoazului, sunt renumite pentru frumuseţea lor. Scufundătorii pot coborî în apele calde pentru a explora adâncurile, iar cei pasionaţi de snorkeling pot vedea de deasupra multitudinea de peşti în culori strălucitoare.

  • Catalogul Mini Vacanţe 2011

    Descarcă minicatalogul şi poţi câştiga o vacanţă trekking de 2 persoane la Praga

    catalog Participă la concurs